??????? ?????
    
?????? ??? ??????         ???????
?????? ??????
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
      Τσάντες
      Τυπωμένες τσάντες
      Πουγκιά
      Κορδέλες
      Κορδόνια
      Περιτυλίγματα
      Διακοσμητικά
      Διάφορα υλικά συσκευασίας
      Υλικά συσκευασίας εστίασης
      Είδη καθαριότητας
      Είδη συσκευασίας μνημοσύνου
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Skype Me™!
Like us on Facebook
Τρόποι - κοστος αποστολής
  • Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται μέσα σε 48 ώρες το αργότερο από τη λήψη τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή συμβαίνει οτιδήποτε το οποίο δε καθιστά το όριο των 48 ωρών εφικτό θα ενημερώνεστε μέσω email ή μέσω τηλεφώνου από εμάς έτσι ώστε να πράξουμε το καλύτερο δυνατό.


  • Εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και το συνολικό κόστος της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι μεγαλύτερο των 150 ευρώ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.
    Η δωρεάν αποστολή για δέματα μέχρι 5 κιλά γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών, ενώ από 5 κιλά και πάνω ή για ογκώδη δέματα, η αποστολή γίνεται είτε με τα ΕΛΤΑ είτε με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας


  • Το κόστος για αποστολή δεμάτων μέχρι 2 κιλά βάρους είναι 5 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κάθε επιπρόσθετο κιλό κοστίζει 2 €

    Παράδειγμα: Τα μεταφορικά έξοδα για ένα δέμα 3 κιλών θα είναι 5+2=7 €.

    Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και σας γνωστοποιείται αναλυτικά στο καλάθι αγορών εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας.


  • Τα παραπάνω κόστη ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδος μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών όπου καλύπτονται τα περισσότερα σημεία πλησίον μεγάλων πόλεων σε χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή από κάποιο δίκτυο ταχυμεταφορών το κόστος αποστολής ισχύει μέχρι το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα του δικτύου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ                    

αναζητήστε κάποιο προϊόν
βάσει κωδικού ή ονόματος
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι - κόστος αποστολής
Πολιτική απορρήτου
Όροι χρήσης